Nieuw in ons assortiment zijn de geweldig lichte en zeer compacte Packrafts van het Duitse merk Anfibio. Een Packraft is eigenlijk een heel klein opvouwbaar opblaas bootje, die je dus gemakkelijk kan meenemen op je fiets (of in je rugzak, achter in je auto of strandtas). Combineer je zo’n packraft met een lichte peddel en je kan ineens hele andere avonturen met je fiets gaan maken. Water is ineens geen obstakel meer, maar een geweldige uitdaging. Bikepacken en Packraften gecombineerd wordt ook wel bikerafting genoemd.

Op dit moment kan je bij Bikepackingshop de volgende packrafts kopen:

Packraft kopen

Naast de packrafts van Anfibio, hebben we ook peddels, opblaasbare zwemvesten en een aantal andere packraft accessoires in ons bikerafting assortiment. 

Eigenlijk alles wat je nodig hebt om een fantastisch avontuur zowel op het land als op het water te beleven. Van de prachtige meren in Friesland, tot uitdagende rivieren in Limburg. Lekker dobberen op je packraft en dan met de fiets weer verder.

Stuur me een voorraad mail Laat hier je e-mail adres achter en we houden je op de hoogte zodra dit product weer op voorraad is. We sturen je geen enkel ander bericht dan de melding dat het product weer op voorraad is. Geen spam, pinky promise!