Nieuw in het assortiment van de Bikepackingshop zijn de super prachtige tassen van het Engelse merk Brooks, dat we allemaal kennen van de super zadels. De nieuwe lijn van Bikepacking tassen heet Scape en bestaat uit een hele reeks van bikepacking en tour gerichte tassen.

De tassen zijn allemaal waterdicht door de hoog frequent gelaste naden en waterdichte ritsen en het gebruik van waterproof 600D polyester en PVC-free nylon. De gebruikte stof heeft een ontzettend mooi en klassiek uiterlijk dat perfect past bij de uitstraling waar Brooks voor staat. De tassen zijn ideaal voor op je gravelbike, racefiets of op een klassiek stalen mountainbike frame.

Naast de standaard bikepackingtassen, zoals de Brooks Scape Zadeltas, Brooks Scape stuurtas en Brooks Scape frametas hebben we ook een aantal Brooks Scape panniers op voorraad. Gewoon omdat ze er super goed uit zien!

Bekijk het Brooks Scape Bikepackingtassen aanbod hieronder.

Stuur me een voorraad mail Laat hier je e-mail adres achter en we houden je op de hoogte zodra dit product weer op voorraad is. We sturen je geen enkel ander bericht dan de melding dat het product weer op voorraad is.